Choď na obsah Choď na menu
 


Premiérové výťazstvo v novej sezóne

26. 10. 2009

MMBK Sabinov - BK Poprad     35:72

 

body: Havelka 2; Sobanský 3; Košický 6; Silla 7; Minčák 11, Krejčí 18, Ondrejčík 22

Zápas začal nervózne z oboch strán, domáci sa ujali hneď vedenia. Hostia sa však nedali zaskočiť a hneď kontrovali. Sabinov držal krok len vďaka Ivanovi a Ferenčákovi, ktorí držali domáci kolektív ako tak v hre. Neskôr sa ukázala kvalita a Poprad valcoval všetko čo sa dalo. Drobné chyby v obrane ho však pripravovali o možnosť navyšovať skóre. Po polovici zápasu však tréner hostí poskytol priestor celej lavičke a jasným náskokom zdolali domácich.

MMBK Sabinov - BK Poprad     26:96

 

body: Pícha 2; Beck 2; Turčan 2; Graciak 2; Šulík 3; Košický 5; Havelka 12; Sobanský 19; Krejčí 22; Ondrejčík 29

Druhý zápas v poradí bol už úplne odlišný. Popradčania pokryli dve najväčšie opory domáceho tímu a rozbíjali akékoľvek náznaky odporu. Svojou presnosťou a precíznou hrou pod košom zažiarili Ondrejčík, Krejčí a Sobanský. Nemenej vyzdvihnúť musíme aj krídeľnú hru hostí. Košický, Šulík a Havelka potešili niekoľkými akciami ako oko trénera tak aj divákov, ktorí vedeli oceniť kvalitu popradského tímu. Veď je všeobecne známe, že Sabinov má najlepšie publikum v druhej lige. Opäť tréner poskytol priestor celej lavičke a všetci si zahrali do sýtosti. Samotný výsledok len odzrkadluje samotný priebeh hry.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Úspech

(Martin VEIS, 26. 10. 2009 18:32)

Gratulujem k víťazstvu do novej sezóny, len tak ďalej a bude to iba lepšie a lepšie. Držte sa v priebehu celej sezóny i, keď by ste mali byť jasným favoritom, no ale môže prekvapiť aj Kežmarok, nechajme sa prekvapiť...
Každopádne na najbližší domáci zápas, to je s Kežmarkom dôjdem buď, ako divák a možno aj ako arbiter, to je už jedno i, keď radšej by som si to vychutnal ako arbiter.
Držte sa !!!
S pozdravom Martin VEIS