Choď na obsah Choď na menu
 


Prvá prehra v Humennom

3. 11. 2009

1. BK Humenné - BK Poprad     64:49

body: Krejčí 2, Ondrejčík 4, Minčák 7, Silla 2, Orolín 19, Sobanský 15

Zápas začali domáci veľmi dobre, viedli už 13:2 no hostia dokázali štvrtinu skorigovať. V priebehu zápasu bolo veľmi cítiť vekový deficit zo strany hostí. Nestíhali domácim hráčom, ktorí boli v niekoľkých prípadoch starší aj o viac ako 2 roky. Stred zápasu sa ale začal vyrovnávať a nebyť veľkého množstva zahodených šancí Popradu, mohla by určite vzniknúť v Humenskej hale malá dráma. No proti tomuto faktu hrdo vystúpili aj obaja arbitri. Posúdenie však necháme na divákov Medzi míľniky zápasu patril aj fakt, že mladí Humenčania hrali 95% hry zónovú obranu s čím sa nevedeli Popradskí chlapci vysporiadať a týmto systémom aj tento prvý zápas dotiahli do víťazného konca.

1. BK Humenné - BK Poprad     73:50

body: Ondrejčík 6, Minčák 4, Silla 7, Orolín 17, Sobanský 14, Graciak 2

Druhý zápas začal obdobne ako prvý. Hostia nezachytili úvod duelu a ťahalo sa to s nimi po celý čas stretnutia.Opätovný koncert zahodených šancí nedopustil v Humennom menšie prekvapenie a domáci vyhrali aj druhý zápas tými istými zbraňami ako ten prvý i keď musíme podotknúť, že čím viac času duelu ubiehalo, tým viac sa Humenská zónová zbraň rozpadala.

 

Tréner:

Nezvládli sme začiatky oboch zápasov, akoby sme mali olovené nohy. V niektorých prípadoch sme svojou nedisciplinovanosťou v obrane a v útoku posadili domácich na koňa. Snažil som sa využiť celú lavičku no nie vždy sa to chlapcom podarilo. Pochválil by som Orolína, Sobanského za bojovný výkon. Musím spomenúť ale aj Ondrejčíka, Minčáka, Graciaka, Košického a Sillu, na ktorých bolo vidno, že na ihrisku v niektorých momentoch nechávali maximum. Škoda, že tých momentov nebolo viacej, určite by sme potrápili súpera viac.